top of page

Detta är Pedalling Pizza Palace första ugn för Stockholm att njuta av!

Den 7 mars 2024 satt vi igång och formade ugnen för hand. Efter många svettiga timmar tog den äntligen plats, redo att sprida doften av äkta vedugnspizza.

Med penslar och kärlek till detaljer skapade vi en unik design, med handmålade växtslingor och en olje-målad spånskiva i en varm brun färg för att matcha vårt unika uttryck. Vår trogna bil, som tidigare rullade på gatorna i Halmstad, är inte bara ett fordon utan nu också en del av vår familj. Hon fick namnet Maahe! 

Bilen, ugnen och sköna bagare är redo att ge dig den bästa pizzaupplevelsen, "Pizza cirkus på hjul". 

Hojta till om ni vill att Maahe ska stå på erat evenemang! 

Trodde ni att vi skulle stanna vid en ugn? Inte en chans!

Vi kände att Stockholm förtjänar dubbelt så mycket pizza, så vi gav oss genast i kast med projekt nummer 2: en vedeldad pizzaugn på släpvagn.

Med ögonen på budgeten snubblade vi över ett prisvärt släp på Blocket. Trots utmaningarna tog vi oss an uppgiften med glatt mod, byggde en stabil ram som kunde bära ugnens stolta 250 kg. Efter en dag av regn och leriga skor stod vår skapelse klar.

Tyvärr fanns inte tiden för att dekorera det slitna släpet med färger och detaljer, men det spelar ingen roll - säsongen är här och Stockholm väntar på pizza!

Det mindre formatet på släpvagnen är perfekt för att kränga godbitarna i stadens trånga gränder och mysiga bakgårdar, och vi är redo att leverera upplevelser tillsammans med er!

bottom of page